Israelisch tennis dubbelteam wint van olympisch kampioen Zwitserland

2 augustus 2012 - Andy Ram en Jonathan Erlich zijn naar de volgende ronde op het Olympishc tennistoernooi. Dit is een opmerkelijke winst omdat zij wonnen van de huidig Olympisch kampioenen dubbelspel Roger Federer en Stanislas Wawrinka. De Israeli’s hadden het moeilijk in de eerste set en verloren deze met 1-6. Daarna zette de Israeli’s alle zeilen bij en wonnen de tweede en derde set.

 Het Israleische dubbelteam (ATP World Tour)

Het gouden dubbel team uit Peking schok zich na de makkelijke overwinning in de eerste set, binnen een half uur, rot toen het Israelische duo de tweede set binnenhaalde. Voor het gouden duo bleek in de derde set te zwak voor het Israelische dubbel team. Andy Ram zei na afloop van de wedstrijd over de winst “ook de allergrootsten falen wel eens”.

 De Bryan tweeling in actie

Het Israelische duo gaat opgewekt naar de kwart finales, en zit hiermee bij de laatste acht teams die nog in competitie zijn voor het Olympische goud. In de kwart finale, die vandaag gespeeld wordt, zullen zij het op moeten nemen tegen de Amerikaanse tweelingbroers en dubbelspecialisten Bob en Michael Bryan.