De poepschepper 2.0, AshPoopie

21 februari 2012 - Professor Oded Shoseyov van de Hebreeuwse Universiteit denkt de poepschepper 2.0 te hebben uitgevonden. Veel mensen vinden het vies om tijdens het uitlaten van de hond zijn poep op te ruimen. Je moet bukken, met een plastic of papieren zakje de uitwerpselen oppakken en deze in een vuilnisbak gooien. Het is zeker geen frisse exercitie, het stinkt en je zakje kan scheuren met alle gevolgen van dien.  

De Ashpoopie en de as die overblijft

Het geesteskind van Shoseyov verschilt van deze poepscheppers. Het enige wat men nog hoeft te doen is op een knop drukken en de uitwerpselen worden binnen een minuut omgezet tot een geurloze, milieuvriendelijke onschadelijke as. U hoeft zelfs niet meer te buigen of te bukken en de uitwerpselen worden in korte tijd . De as kan worden verwijdert en deze kan in een asbak worden gedaan of u kunt het thuis in de tuin strooien.  

Ashpoopie van Professor Shoseyov 

Europa en de VS tellen ongeveer 150 miljoen geregistreerde honden. Dit is een grote markt en veel verkopers van dierenproducten zijn geïnteresseerd in dit product. Zelfs grote dierenproducten fabrikanten willen deze poepschepper 2.0 graag in productie nemen in samenwerking met Shoseyov. Heet eerste bedrijf dat toestemming heeft gekregen om het product te vervaardigen is Paulee Cleantec, een Israelisch bedrijf dat gevestigd is in Ramat Gan. Het product wordt door dit bedrijf in de eerste helft van 2012 op de markt gebracht, de prijs is nog niet bekend gemaakt.